Банкова сметка

РИОСВ-Перник

IBAN:BG09SOMB91303142606001

BIC: SOMBBGSF

Общинска банка АД,

ФЦ-Перник

Или плащане на ПОС терминал

в деловодството на инспекцията с:

-Национална дебитна карта Visa

Electron, V Pay и Maestro;

-Национални кредитни карти

Eurocard/Mastercard(EC/MC) и Visa;

-Карти Борика - Банксервиз;


Начална страница

Добре дошли в сайта на РИОСВ-Перник

22 март - Световен ден на водата

 

 

22 март - Световен ден на водата

Световният ден на водата се отбелязва ежегодно на 22 март и е насочен към привличане на вниманието върху важността на водата и нейното опазване. През 2017 г. темата е свързана с отпадъчните води и кампанията „Защо хабим водата?“ е насочена към послания за намаляване на образуваното количество отпадъчни води и възможността за оползотворяването им.

Информация за Световния ден на водата 2017 г.

Официален сайт на "Деня на водата": http//www.worldwaterday.org

Последна промяна (Четвъртък, 09 Март 2017 11:53)

 

ЧЕСТИТА БАБА МАРТА

 

 

ЧЕСТИТА БАБА МАРТА

Регионална инспекция по околна среда и води – гр. Перник честити на всички празника на Баба Марта и пожелава крепко здраве и успехи. Деца от гр. Сапарева баня изработиха мартенички на организирана от инспекцията „Работилничка за мартеници“ със съдействието на Община Сапарева баня и НЧ "Просветен лъч - 1905".

РАБОТИЛНИЧКА ЗА МАРТЕНИЧКИ

 

Последна промяна (Понеделник, 06 Март 2017 13:20)

 

РИОСВ АПЕЛИРА: „УВАЖАЕМИ ГРАЖДАНИ, НЕ ПАЛЕТЕ ГУМИ НА СИРНИ ЗАГОВЕЗНИ !“


Във връзка с предстоящото на 26-ти февруари отбелязване на християнския празник „Сирни Заговезни“, РИОСВ-Перник напомня на всички граждани на територията на област Перник и област Кюстендил, че нерегламентираното изгаряне на автомобилни гуми, отработени масла и синтетични материали е забранено.
За установените нарушения ще бъдат съставяни актове съгласно Закона за управление на отпадъците, който предвижда глоба от 2 до 5 хиляди лева за физически лица.

ВАЖНО е да не замърсяваме атмосферния въздух!

Последна промяна (Петък, 24 Февруари 2017 07:25)

 

Международният ден на водата и Първа пролет-22.03.2017 г.

Последна промяна (Петък, 24 Февруари 2017 07:24)

 

РИОСВ-Перник почете Деня на пчеларя – 10-ти февруари 2017 г.

На ученици от 1-видо 4-ти клас от начално училище „Св. Климент Охридски“, гр. Кюстендил бе проведена познавателна презентация и беседа по случай деня на пчеларя. Темата на презентацията беше свързана със значението на пчелите и пчелните продукти за ежедневието на хората. Акцент беше и мястото и значимостта на пчелите за развитието и опазването на природата. 
На проведената среща децата демонстрираха познания, заинтересованост, активност и съпричастност към темата. Няколко ученици от 4-ти клас донесоха добиван от семействата им мед и разказаха какво ги  впечатлява при отглеждането на пчели.


Последна промяна (Четвъртък, 23 Февруари 2017 14:13)

 
Google translate
Спасителен център за диви животни

Насоки за действие при намиране на бедстващи животни

Списък на спасителните центрове

Червена книга на РБ 2015

 

Работно време

От понеделник до   петък                                                                                                                                                                                                                                                                                               от 9.00 ч. до 17.30 ч.

Приемно време на специализираната администрация за консултации:                                                                                                                                                                                                                 понеделник и  петък                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            от 14.00ч. до 17.00ч.

Оперативна програма
Зелен телефон

Телефон за сигнали:

076/67-02-03

Телефон за сигнали извън работно време:

0879/944676

Предприети действия при постъпване на сигнал

Телефон за корупция

076/67-38-00

Инициативи

2 февруари-Световен ден на влажните зони

                                                          wwd_logo1.jpg - 110.37 Kb

 

Кой е на линия?
В момента има 18 посетителя в сайта